Bolier is vertegenwoordiger van Mak motoren in de Benelux en Nederlands Antillen.

Deze motoren worden gebruikt in de scheepsvaart industrie.
Bolier zorgt ook voor de service, onderhoud en reparatie van deze motoren. Dit gebeurt zowel op locatie als wel in-house.
De gekozen softshell jas is zowel voor de medewerkers op het hoofdkantoor als wel de service medewerkers op locatie die werkzaamheden verrichten aan de motoren op de schepen.
De softshell jas is het ideale product bij wisselende temperaturen van binnen naar buiten. De softshell jas houdt de warmte binnen in de buitenlucht maar ademt ook weer genoeg in warmere ruimtes.
Voor Bolier de perfecte jas. Wij hebben de jas voorzien van diverse logo┬┤s in het teken van het jubileum op verschillende posities zodat service medewerkers herkenbaar zijn!

Over Yipp & Co:

Yipp & Co is een leverancier van o.a. bedrijfskleding, promotionele textiel en teamkleding (sportkleding).

Kwaliteit, innovativiteit, maatwerk, service en advies zijn belangrijke aspecten die bij Yipp & Co hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook met de betere textielmerken waaronder: Clique, Craft, DAD, Elevate, Fristads, Jako teamkleding, James Harvest, Jobman, Ledub, Ledub Corporate Fashion, NewWave, Projob, Snickers, XD apparel etc.

Graag werken wij geheel vrijblijvend een passend textielvoorstel voor u uit. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze mooie textielshowroom in Veldhoven (nabij Eindhoven).

Young Innovative Promotional Products

Yipp & Co B.V.

De Plank 2

5504 TB Veldhoven

C: Noortje Goossens

T. +31 (0)40 2301005

E. noortje@yippenco.nl

I. www.yippenco.nl