Project omschrijving

Goed voor de dag komen!

Met maatwerk dassen en shawls.

TailorTies is één van de meest toonaangevende leveranciers van op maat gemaakte dassen en shawls. Rond 100 jaar ervaring en enthousiasme maakt TailorTies een betrouwbare partner in de internationale promotionele en uniformkleding markt.

TailorTies richt zich met custom made dassen, shawls en mode accessoires op de commerciële en non-commerciële markt, hoofdzakelijk business-to-business.

De stropdas, de finishing touch!

De mode van nu vraagt om een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle das. Zijde is de keuze voor een das als luxe geschenk. Polyester wordt vooral gebruikt als uniformaccessoire.

Onze designers verwerken vrijblijvend uw logo en/of huisstijl conform de laatste modetrends en respecteren daarin uw wensen. U kunt hierbij denken aan uw logo dat ton sur ton verwerkt wordt, of desgewenst duidelijk zichtbaar geweven wordt. Klikt u op de afbeeldingen voor een compleet overzicht.

Klik hier om uw eigen das te ontwerpen met onze Tie-Generator.

Vrouwelijk en zakelijk, succes verzekerd!

Zijden en polyester shawls, vierkant of langwerpig, het is maar net wat uw voorkeur heeft en welk doel het dient. Een luxe geschenk? Dan is zijde de keuze. Een shawl bij een uniform? Dan is polyester aan te raden. Daarnaast leveren wij uit voorraad luxe Italiaanse pashmina’s.

Onze designers verwerken vrijblijvend uw logo en/of huisstijl conform de laatste modetrends en respecteren daarin uw wensen. U kunt hierbij denken aan een klassiek all-over dessin, een speels ontwerp en abstracte vormen, of mooi passend ontwerp bij uw das.

tailor ties - logo stropdassen

Geschiedenis

In 1919 begon de oude Hendriksen in Amsterdam op de Haarlemmerdijk 6 een handel in mode. Later, in de twintiger jaren van de vorige eeuw hielden de echte voorlopers van TailorTies zich bezig met de productie van dassen, shawls en andere mode accessoires.

In die tijd waren de A.D.I. (Amsterdamse Dassen Industrie), en later de NV Zijdeweverij Hendriksen, actieve en betrouwbare producenten en hadden afnemers in heel Europa.

Ook de ‘Cravat Club’ winkels waren tot eind vorige eeuw een begrip in Nederland. Markten en mode ontwikkelen zich constant en bedrijven doen dat ook. De TailorTies medewerkers, van grafisch specialist tot verkoop en de productiebedrijven zijn en blijven de echte specialisten.

corporate image wear

Maak het uniform representatief

Een uniform ziet er professioneel uit, met een mooi passend uniform-accessoire. Hierbij kunt u denken aan een das of een shawl.

Daarnaast bieden wij veiligheids-accessoires, zoals clipdassen en lavallières.

budget clipdas

luxury clip das

veiligheidsdas met haaksluiting

Vind een dealer