Sioux is een innovatieve technologiepartner die vooraanstaande hightech bedrijven ondersteunt bij het ontwikkelen en maken van hun producten.

Dit bedrijf huisvest meer dan 450 engineers die bedrijven helpen met het verkorten en verbeteren van hun productie proces.

Als innovatief bedrijf dat goed werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan proberen zij enkele malen per jaar een hoogwaardig of innovatief product te schenken aan klanten en medewerkers.

Deze keer was de keuze gevallen op een set van 2 zware (550 grams) velours badstof strandlakens in eigen huisstijl doormiddel van een inweving. Een prachtig mooi kwalitatief eindproduct dat in lengte van dagen meegaat.

Over Yipp & Co:

Yipp & Co is een leverancier van o.a. bedrijfskleding, promotionele textiel en teamkleding (sportkleding).

Kwaliteit, innovativiteit, maatwerk, service en advies zijn belangrijke aspecten die bij Yipp & Co hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook met de betere textielmerken waaronder: Clique, Craft, DAD, Elevate, Fristads, Jako teamkleding, James Harvest, Jobman, Ledub, Ledub Corporate Fashion, NewWave, Projob, Snickers, XD apparel etc.

Graag werken wij geheel vrijblijvend een passend textielvoorstel voor u uit. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze mooie textielshowroom in Veldhoven (nabij Eindhoven).

Young Innovative Promotional Products

Yipp & Co B.V.

De Plank 2

5504 TB Veldhoven

C: Noortje Goossens

T. +31 (0)40 2301005

E. noortje@yippenco.nl

I. www.yippenco.nl